The Basic Principles Of νομικεσ πληροφοριεσ
The Basic Principles Of νομικεσ πληροφοριεσ
Blog Article
χ. μετά από αγωγή ή έφεση και η απόφαση του δικαστή αυτού ως προς ποσό της αποζημίωσης δεν ελέγχεται από κανένα άλλο όργανο ούτε και από τον Άρειο Πάγο.
Γιατί έμεινε από.. ρεύμα το πρόγραμμα για τις μπαταρίες
Τα τυχόν στοιχεία αυτά δεν είναι δεσμευτικά και η εγγραφή του χρήστη σε αυτά δεν αποτελεί αίτηση ή προσφορά χρηματοδότησης.
για τη σωστή αντιμετώπιση των ερωτήσεων, τυχόν παραπόνων και προβλημάτων.
Αφιέρωσε λίγο χρόνο για να εξερευνήσεις την “Αλλαγή ρυθμίσεων” στην αριστερή πλαϊνή μπάρα.
Η αποστολή μας: Να δίνουμε στους αναγνώστες μας ακριβείς και πολύτιμες πληροφορίες ώστε να ενημερώνονται και να παίρνουν σωστές και έξυπνες αποφάσεις για το πώς να παραμένουν ασφαλείς και προστατευμένοι στο διαδίκτυο.
Ρυθμίσεις την “Βελτιστοποίηση παράδοσης”. Αυτή η δυνατότητα επιταχύνει τη διαδικασία ενημέρωσης εάν υπάρχουν άλλα μηχανήματα στο δίκτυό σου.
Τα δικαιώματα προστασίας των προσωπικών σας δεδομένων
Σε περίπτωση που το όχημα απομακρυνθεί, θα πρέπει να καταθέσετε μήνυση (να έχετε τουλάχιστον τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου) για εγκατάλειψη ατυχήματος.
Αυτό έχει here τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του, αλλά ευτυχώς με λίγη δουλειά είναι εξίσου αξιόπιστο με το παλιό σύστημα.
«Ζεσταίνει» μηχανές το εργοστάσιο Τεχνητής Νοημοσύνης στο Λαύριο- Πότε θα είναι έτοιμο
Οι περισσότεροι από εμάς συνήθως μπερδεύουμε τις έννοιες “Ηθική Βλάβη” και “Ψυχική Οδύνη” και ίσως θεωρούμε ότι πρόκειται για το ίδιο πράγμα.
Πότε παραγράφονται τα εγκλήματα κατά το Ποινικό Κώδικα; (Μέρος Α')
Το δικαστήριο της ουσίας, αφού δεχθεί ότι συνεπεία αδικοπραξίας προκλήθηκε σε κάποιο πρόσωπο ηθική βλάβη ή ψυχική οδύνη, καθορίζει στη συνέχεια το ύψος της οφειλόμενης γι` αυτήν χρηματικής ικανοποίησης, με βάση τους κανόνες της κοινής πείρας και της λογικής, λαμβάνοντας ιδίως υπόψη το είδος της προσβολής, την έκταση της βλάβης, τις συνθήκες τέλεσης της αδικοπραξίας, τη βαρύτητα του πταίσματος του υποχρέου, το τυχόν συντρέχον πταίσμα του δικαιούχου και την οικονομική και κοινωνική κατάσταση των μερών. Συνεπώς ο προσδιορισμός του ποσού της εύλογης χρηματικής ικανοποίησης επαφίεται στην ελεύθερη εκτίμηση του δικαστηρίου της ουσίας. Η σχετική κρίση του δικαστηρίου της ουσίας, κατά μία μεν άποψη, που είναι η κρατούσα στη νομολογία, δεν υπόκειται στον έλεγχο του Αρείου Πάγου, αφού σχηματίζεται ύστερα από την εκτίμηση πραγματικών γεγονότων χωρίς υπαγωγή σε νομική έννοια, οπότε και δεν μπορεί να νοηθεί εσφαλμένη εφαρμογή του νόμου, είτε ευθέως είτε εκ πλαγίου.